Η καθιερωμένη επιλογή των τυποποιημένων και επεξεργασμένων προϊόντων τα οποία συντροφεύουν την καθημερινότητά μας, τα τελευταία χρόνια, έκανε πιο επιτακτική την ανάγκη για τη δημιουργία ενός project που θα σέβεται τον άνθρωπο και τη φύση. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τροφίμων, αποφασίσαμε πως το φαγητό μπορεί να γίνει μια όχι μόνο γευστική, αλλά κυρίως ποιοτική και κοινωνική εμπειρία που μπορεί να πλαισιώσει όλες τις ώρες της καθημερινότητας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν καθ’όλη την διάρκεια επιλογής γευμάτων, καθώς και να σας προτείνουν ειδικά σχεδιασμένα μενού για κάθε περίσταση. Διατροφολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, chefs αλλά και pastry chefs είναι στη διάθεσή σας, έχοντας την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία να μετατρέψουν κάθε σας ανάγκη σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι γεύσεων και επιλογών.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον κόσμο του Φīsi. Έναν κόσμο στον οποίο η ποιοτική διατροφή και οι ανθρώπινες αξίες υπερέχουν της απρόσωπης τυποποίησης και κατανάλωσης.

Συνδυάστε οποιαδήποτε στιγμή με την απλότητα, ποιότητα και γευστική πληθώρα που σας προσφέρει το Φīsi, Διαλέξτε ανάμεσα από τα αμέτρητα Theme Menus που έχουμε ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες σας. Traditional, Japanese, Vegan, Vegetarian, Kids friendly, Fitness αλλά και πολλές περισσότερες θεματικές προτάσεις σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

 

 

    Επικοινωνήστε μαζί μας.